other languages


Over A&D Houtbewerking

A&D houtbewerking is in 2013 opgestart door Dirkjan van Vliet. Na enige jaren ervaring in de houtbranche werd het tijd om zelf aan het roer te gaan staan. Geheel zelfstandig is A&D Houtbewerking uitgegroeid tot een fantastisch bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Inmiddels is Inge de Vries, als partner van Dirkjan, bij het bedrijf ingestapt en zij verzorgd de administratie en overige zaken op kantoor.

Voor vragen of vrijblijvende offertes kunt u contact met ons opnemen en natuurlijk staat de koffie altijd klaar in Oosterwolde.

 

Wat doen wij

A&D Houtbewerking is een groothandel in en fabrikant van houten vloeren. Wij kopen rechtstreeks van de leveranciers europees eiken in. Ruw materiaal wordt gedurende het productieproces omgevormd tot hoogwaardige eiken houten vloeren. Er worden zowel massieve als zogenaamde duoplank vloeren geproduceerd. A&D Houtbewerking staat bekend om zijn goede passing en constante kwaliteit. Overige exclusieve houtsoorten zijn ook bij ons te bestellen. Raadpleeg voor de mogelijkheden het assortiment op deze site.

 

Voordelen van A&D Houtbewerking

Een aantal grote voordelen van zakendoen met A&D Houtbewerking zijn:

- altijd constante topkwaliteit vloeren,

- onze passing is goed,

- snelle levertijd.

 

 


 

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van: 

 

A&D Houtbewerking 

Sleeweg 5

8431 NN  Oosterwolde

Inschrijfnummer K.v.K. voor Noord-Nederland: 57808015

 

Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de K.v.K. Noord-Nederland en kunt u HIER lezen.